398A7558_optimoitu_90

Laatoitus- ja remonttipalvelut

Tyylikkäät, toimivat ja laadukkaat remonttiratkaisut kaiken kokoisiin kohteisiin.

Asumisen luksusta jokaiseen kotiin

Laadukkaat materiaalit, huolellinen suunnittelu, ammattitaitoinen toteutus ja asiakkaan toiveiden kuunteleminen ovat kaikkien remonttipalveluidemme kulmakiviä. Toteutamme tyylikkäät laatoitukset ja ladonnat, loihdimme ylellistä tuntua kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin sekä toteutamme pintaremontit parhaita materiaaleja käyttäen. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin myös taloyhtiöitä ja yrityksiä Lappeenrannan alueella.

Laatoitustyöt

Tyylikkäät laattapinnat yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden. Takaamme ammattitaitoisen laatoituksen kaikkiin kohteisiin oli kyseessä sitten keittiö, kylpyhuone tai muu näyttävää laattaa kaipaava kodin tila. Käytössämme on monipuolinen valikoima luksusluokan laattoja, jotka takaavat laadun ja kestävyyden. 

Lue lisää

moderni kylpyhuone

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Räätälöidyt ratkaisut korkeatasoisten kylpyhuone- ja saunaunelmien toteutukseen saat AshProlta. Suunnittelemme ja toteutamme remontit kaikkiin kosteisiin tiloihin asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen sekä laadukkaita materiaaleja hyödyntäen.

Lue lisää

sauna

Maalaus ja remontointi

Pientä pintaremonttia vai suurempia muutoksia? Toteutamme niin uudis- ja remonttikohteiden sisämaalaukset ja tapetoinnit kuin muutkin remonttityöt. Asiakkaan toiveet ovat meille ohjenuora ja pyrimme ylittämään odotukset joka kerta. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnittelu ovat meille itsestäänselvyyksiä. 

Lue lisää

hana